За нас

Автокъща "Кентавър Ауто" започва работа си в България през 2012г. в град София. Ние имаме дългогодишен опит в продажбата на употребявани автомобили в Русия – повече от 10 години и над 5000 продадени автомобила. За нас е важно високото качество на предлаганите автомобили, доволните клиенти и доброто име. За 3 години работа в България автокъщата ни се наложи като лидер в покупко-продажбата на употребявани автомобили в София. Всеки наш автомобил е подбран, прегледан и оценен от нашите експерти. На всеки автомобил е направен тест драйв и ние сме сигурни в качеството и състоянието на предлагания автомобил. "Кентавър Ауто - България" се стреми да предложи високо качество на добра цена.

Ние първи в България, предложихме услугата „Моментално изкупуване на автомобил за пари в брой“. Когато започнахме работа в България, на българския пазар все още не се предлагаше опция за изкупуване на автомобил срещу пари в брой. Благодарение на силната рекламна кампания, ние наложихме тази услуга в България, като днес сме лидер в изкупуването на автомобили с над 500 коли годишно.

Нашият колектив се състои от опитни експерти с дългогодишен опит, за които автомобилите не са просто предмет, а начин на живот. В София нашият персонал се състои от четирима продавач-консултанти, двама офис-сътрудници, един служител-подготовчик. Също така имаме сътрудници и в по-големите градове на България.

Освен с автомобили, изкупени от българския пазар, ние работим и с автомобили, внесени от Италия, Германия, Швейцария. Всеки автомобил нов внос е щателно прегледан от нашите сътрудници в чужбина.