• Комисионна продажба

   Специална оферта за търговци и вносители на автомобили.

   -Предлагаме паркоместа под наем в закрит паркинг на атрактивно място с лице на Цариградско шосе на 50 метра от метростанция "ИнтерЕкспоЦентър"

   -Осигуряваме деноношна охрана и оглед на коли 7 дни седмично

   -Предлагаме услугите на квалифицирани продавачи

   -Безплатно рекламираме коли в Mobile.bg, Cars.bg, Auto.bg, Kentavar.bg.

   -Предлагаме офиси и складови помещения

   -Изгодни условия, договаряне

    

   Миналата година ние продадохме над 800 автомобила.

   Голяма част от тях са ни оставени за продаване от собственици.

   С нас Вие ще продадете автомобила си бързо и комфортно.

    

   Какво предлагаме:

    

   Удобно и безопасно.

   Голям закрит паркинг с 400 места на една крачка от метростанция "Интер Експо Център" с лице на бул. Цариградско шосе. При нас няма риск от градушка, не вали дъжд или сняг, лятото е прохладно, а зимата топло. Винаги е сухо и комфортно, както за клиентите, така и за колите.

   Изгодни условия.

   Само 50 лева паркинг на месец и малък комисион, който ние взимаме от КУПУВАЧА при продажбата.

   Безплатна реклама.

   Професионални снимки и грамотно описание в популярни сайтове за продажба на коли: mobile.bg, cars.bg, auto.bg, bazar.bg, kentavar.bg

   Бързо и професионално.

   Средно време на продажба в автосалон "Кентавър" е 25 дни. Много често автомобилът се продава веднага на редовни клиенти без да се налага да го пускаме в продажба.

   Асортимент и удобство за купувачите.

   7 дни в седмицата вашият автомобил е измит, изчистен и готов за оглед. Голям асортимент, удобно разположение и познатото име на автокъща "Кентавър" осигуряват засилен интерес към нашите коли от страна на купувачите.

   Бартер.

   Всички коли от автокъща "Кентавър" се предлагат на бартер. В този случай ние изкупуваме предлагания автомобил, а на вас изплащаме цялата уговорена сума. 

   Лизинг и кредит.

   Ние си сътрудничим с всички лизингови компании. При нас лесно може да се закупи всякаква кола на изплащане без доказване на доход или без първоначална вноска като в този случай вие си взимате цялата сума веднага, а колата се изплаща на лизинговата компания или банка.

   Купувачи от провинция или чужбина.

   Ние имаме изградени връзки с прекупувачи и автокъщи от всички съседни държави - Гърция, Сърбия, Македония, Турция, Молдова, Украйна, а удобното разположение улеснява достъпа на клиенти от провинцията.

    

    

    

   Често задавани въпроси.

   Как става плащането?

   В крайна сметка вие продавате колата си. Ние взимаме капаро от купувача и запазваме час принотариус в удобно за вас време. Разплащането става между вас при подписване на договор за покупко-продажба в брой или по банков път. След успешна сделка купувачът си взима колата от нашия паркинг.

   Как да продам автомобила максимално скъпо?

   Трябва да го направим максимално красив и привлекателен за купувачи. Ние предлагаме най-различни козметични услуги за Вашия автомобил - боядисване, тапициране, възстановяване на салони, пастиране, полиране на фарове, пране и почистване на салони. Ние можем да направим Вашия автомобил като нов.

   Как да продам автомобила максимално бързо?

   Трябва да пуснем автомобила в продажба на максимално точна цена, спрямо неговото състояние, търсенето на този модел и текущата ситуация на пазара.

    

    

  • /prodajba-na-avtomobili-vtora-upotreba